Хороскоп за месец март 2021

 

 

ОВЕН – след 5 март навлизате в един много по-успешен и спокоен период. Някои от вас ще пътуват повече, други ще имат по-активни комуникации, преговори, преподаване или обучение. Бъдете по-концентрирани при шофиране зад волана, при работа с документи. Внимавайте да не изгубите важна информация или документ. Много добър месец за творческа дейност, за нови проекти с участието на чуждестранни партньори. Възникват много нови идеи и предложения. Ще получавате подкрепа от приятели и висшестоящи лица за своите бъдещи планове и проекти. От 22 март нататък ще се радвате на по-хармонични интимни взаимоотношения и на повече приходи. Ще имате и повече поводи за радост, за семейни празници и придобивки. Намирайте време за себе си и за духовни занимания, за забавления и срещи с приятели, които ще ви зареждат с много положителна енергия.

ТЕЛЕЦ – за вас месец март също се очертава по-ползотворен. До 5 март бъдете по-внимателни в партньорските взаимоотношения и финансите. След по-трудния и доста динамичен февруари, сега на дневен ред ще бъдат парите и всякаква ваша собственост. Може да се наложи да плащате някакви важни задължения и да възникнат повече разходи. След 21 март до края на месеца се предпазвайте от примамливи предложения, измами или кражби. Не давайте пари в заем на приятели и роднини. Най-вероятно няма да ви ги върнат. Нуждаете се от отдих и усамотение след дългия период на борба и изтощение. Вие сте много издръжливи, но сте склонни и по-бавно да се възстановявате. Обърнете нужното внимание и на своите деца. Проверявайте истинността на казаното от тях, помагайте им в обучението, тъй като не е изключено да ви разочароват с някоя тяхна постъпка или с успеха в училище.

БЛИЗНАЦИ – навлизате в много динамичен период през месец март – Марс е във вашия знак. Ще сте заредени с много енергия и готови да действате по-активно и смело във всяка ситуация. Силната ви страна е умението да общувате и да убеждавате. Подкрепа можете да очаквате както от хора в чужбина, така и от роднините. Силен месец за нови проекти и договаряния със задгранични партньори, в обучение при по-младите представители, научно–изследователска или групова / организационна работа. До 20 март включително не бива да се доверявате на хора от работното ви обкръжение. Не е изключено да ви замесят в някаква интрига или да се разочаровате от отношението на човек, на който сте вярвали до момента. Предпазвайте се от конфликти и при шофиране между 16 и 25 март, избягвайте по възможност пътуване на дълъг път. Внимавайте за загуба или проблеми с документи.

РАК – за вас периодът до 21 март е благоприятен по отношение на финансовите въпроси. Ще се радвате на повече придобивки и приятни преживявания в семейството, на добри приходи. Но няма да липсват и разходи в края на месеца. Близките ви и любими хора ще ви подкрепят, а младите и свободни представители на Рак ще са във вихъра на любовта. След 22 март може приходите в семейството да са по-малко, затова не харчете излишно. През последната седмица на месеца бъдете по-търпеливи с хората, не влизайте в излишни спорове. Шофирайте по-концентрирано и ако се налага да пътувате извън града, прегледайте автомобила за изправност преди да тръгнете. Четете добре всяка документация, за да не допускате грешки. Възможни са проблеми с документи, конфликти на работното място или с роднини. Не давайте поводи за ревност на своя партньор.  

ЛЪВ – вие, скъпи Лъвове, ще чувствате прилив на енергия и ентусиазъм. На хоризонта се появяват нови партньори, приятелства, идеи и възможности, които не бива да пропускате. Звездите през този месец ще подкрепят всяко ваше начинание и действие. Ще получавате и изненадваща за вас подкрепа. След 21 март очаквайте добри новини от хора извън страната, нови предложения, по-добри възможности за печалби. Отношенията с близки и роднини се очертават като по-топли, а на работното място ще ви ценят. Ако дълго време сте били „в сянка“, сега е момента да бъдете забелязани. Бъдете отговорни към ангажиментите си и към хората, от които очаквате нещо или зависите. Разчитайте на стари партньорства, които са се доказали във времето. В работата си използвайте традиционни методи и средства, не рискувайте прекалено. Планирайте и организирайте задачите си, ако искате да имат успех.

ДЕВА – месец март е по-променлив и нестабилен за вас. Ще ви бъде трудно да съчетавате работните ангажименти със семейните. Напрежението към края на месеца ще нараства и ако не успявате да овладявате емоциите си, може да възникнат сериозни конфликти с партньори, колеги или шефове. Може хората около вас често да сменят мнението си и настроението, да проявяват непостоянство и несериозно отношение. А това вас, подредените Деви, ще ви подразни сериозно. Запомнете, че не всеки човек е толкова отговорен, организиран и прецизен като вас. Сега не е препоръчително да предявявате някакви претенции и да разговаряте с шефовете си на тази тема. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и адаптивни. Стойте настрани от лицемерни хора и не се замесвайте в интриги. Особено внимателни бъдете за инфекции, измами и предателства от страна на приятели.

ВЕЗНИ – през първата половина на месеца се грижете добре за здравето си. Бъдете по-стриктни и наблюдателни на работното място, за да не допуснете сериозни грешки. Възможни са обърквания при работа с информация или документи, а ваш колега да се възползва и да ви натопи. Парите също може да не стигат. Въпреки това, обаче, всичко ще се развива в положителна посока за вас. Марс в Близнаци е в много благоприятен аспект към Слънцето ви и ще ви носи повече позитиви и печалби, отколкото сериозни затруднения. Появяват се добри възможности за изяви и приятелства, за реализация на нови идеи. Както се казва, ако се опитат да ви „извадят очите“, ще ви „изпишат вежди“. Много радост ще ви донесат децата и ще имате чудесни поводи за семейни празници. Сърцата ви са изпълнени с любов, а семейството и домът ви ще ви карат да се чувствате сигурни, защитени и обичани.

СКОРПИОН – през първата половина на месец март може да възникват повече грижи около член на семейството или около родител. Дори и да не ви стига времето, бъдете до тях и се погрижете както само вие го можете. При някои от вас може да възникне и необходимостта да уреждат документално някакво имущество с роднини. Всичко по-важно е добре да предприемете след 15 март. През втората половина на месеца ще разрешите по-лесно всякакви документални въпроси. Много романтичен месец за влюбените, а за семейните – топлота и разбирателство в партньорствата, семеен уют и поводи за радост от децата. Повечето от вас ще се чувстват финансово по-стабилни. Появява се възможност за повече приходи, които ще ви карат да се чувствате пълноценни. След 21 март се предпазвайте от конфликти с твърде амбициозни колеги или роднини с претенции за нещо.

СТРЕЛЕЦ – месец март е наситен с много общуване, преговори, подписване на договори и служебни пътувания. Вероятно ще чувствате повече напрежение, поради силната натовареност и многото ангажименти. Но се стремете да обръщате достатъчно внимание на семейството, да отделяте време и за себе си. По-важните дела свършете по възможност до средата на месеца, тъй като през втората половина на март ще срещате повече трудности в работата си и по-малко подкрепа. Звездите създават предпоставка за спорове и конфликти с партньори, опоненти или с конкуренция, а не са изключени и юридически спорове. Не споделяйте плановете си и не се доверявайте на всеки. Месецът не е благоприятен за нови бизнес начинания и партньорства. След 22 март ще се повишат приходите, взаимоотношенията с любимите ви, с приятелите и с децата ще са по-топли и хармонични.

КОЗИРОГ – избягвайте нови бизнес начинания, подписване на договори и пътувания на дълъг път през втората половина на март. С колкото по-малко хора се срещате и общувате физически, толкова по-малка е и вероятността да се срещнете с вирусни инфекции. Контактувайте и работете по възможност предимно онлайн и бъдете по-дистанцирани. Тези от вас, които нямат възможност да работят дистанцирано, да вземат превантивни мерки за здравето си. Предпазват от конфликти с колеги, подчинени или наематели. Приходите към края на месеца може да са по-малко, затова харчете разумно. За сметка на това работните ангажименти и нови предложения постепенно ще се повишават, а отношенията на работното място ще се подобряват. След 22 март обръщайте достатъчно внимание на нуждите и желанията на своите деца и на партньора си. Възможни са грижи около тях.

ВОДОЛЕЙ – възползвайте се от подкрепата на звездите през първата половина на месеца за реализирането на важни за вас идеи и проекти, за разрешаването на финансови въпроси или по други важни въпроси, свързани с вашите любими или децата. Между 16 и 22 март може градусът на напрежението около вас да се повиши и да възникват по-често спорове. Внимавайте също така при шофиране в този период, при работа с информация или документи. Бъдете по-концентрирани, за да не допуснете сериозни грешки или да възникнат неприятности / инциденти, да не изгубите важен документ или ключове. На 13 и 15 март се предпазвайте от измами и кражби. Избягвайте подписване на договори през последните десет дни, спекулативни действия или рисковани финансови действия. Постепенно взаимоотношенията в семейството и финансовото състояние ще се подобряват след 25 март.

РИБИ – Венера в Риби ще ви вдъхновява и изпълва сърцата ви с любов и състрадателност до 22 март. Настроени сте романтично, но се стремете да не давате поводи за ревност и разочарование на своя постоянен партньор. Все по-често ще изпитвате необходимост от топлота, а може при някои от вас да се появи някаква носталгия и тъга по минали хубави преживявания. Пазете личните си тайни и бъдещи планове, ако не искате да излязат наяве и през втората половина на месеца да възникнат конфликти с личния или с бизнес партньор, колеги или опоненти да използват информацията за лични цели. Опитайте се да бъдете еднакво отговорни както към семейството, така и към работата. Няма да ви е леко и ще се наложи да бъдете по-постоянни и отговорни, да проявявате повече търпение и да не се поддавате на влияние, за да не ви навредят. Най-трудни ще са дните между 16 и 27 март.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 8, 9, 15, 16, 21, 23, 28 и 30 март.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 9, 10, 16, 17, 24, 25, 30 и 31 март.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21, 26 и 27 март.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАРТ 2021:  

  • Последна четвърт – 06.03.2021 – 03:31 часа – Луна в Стрелец
  • Новолуние – 13.03.2021 – 12:22 часа – Луна в Риби
  • Първа четвърт – 21.03.2021 – 16:40 часа – Луна в Рак
  • Пълнолуние – 28.03.2021 – 21:48 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.03.2021 от 16:09 ч. – 02.03.2021 до 22:38 ч.

04.03.2021 от 18:09 ч. – 05.03.2021 до 00:43 ч.

06.03.2021 от 11:44 ч. – 07.03.2021 до 04:20 ч.

09.03.2021 от 02:52 ч. – 09.03.2021 до 09:41 ч.

11.03.2021 от 05:32 ч. – 11.03.2021 до 16:44 ч.

13.03.2021 от 18:38 ч. – 14.03.2021 до 01:44 ч.

16.03.2021 от 05:40 ч. – 16.03.2021 до 12:56 ч.

18.03.2021 от 22:40 ч. – 19.03.2021 до 01:47 ч.

21.03.2021 от 14:04 ч. – 21.03.2021 до 14:17 ч.

23.03.2021 от 17:26 ч. – 23.03.2021 до 23:56 ч.

25.03.2021 от 15:27 ч. – 26.03.2021 до 05:25 ч.

28.03.2021 от 02:48 ч. – 28.03.2021 до 08:22 ч.

30.03.2021 от 03:08 ч. – 30.03.2021 до 08:33 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева

Повече за автора можете да прочетете тук. За дневното разположение и влияние на планетите можете да четете във фейсбук профила ми – тук. Месечните хороскопи можете да четете в сайта на Център за обучение „Роял“- тук и в месечното списание на аптеки „Афиа“ в градовете Бургас, Ямбол и Карнобат, което ще намерите в аптеките на веригата. Адресите им можете да видите тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!