Дева – годишен

2021

Промени, пътешествия, интересни срещи, професионални и житейски успехи –  такава ще бъде за вас 2021 година. Сред носещите ви пари занимания са работа с недвижими имоти, разбирайте нови придобивки от строителство и производствена дейност. Всичко това ще стабилизира финансовото ви състояние, а много от вас ще повишат стандарта си на живот.

 Годината ще ви предложи по-голяма свобода на действие и от избора ви ще зависи до колко добре ще подреждате приоритетите си и ще постигате целите си.

 Съдбата ви помага да разгърнете потенциала си в много посоки, да започнете мащабни проекти и осъществите идеи и мечти. Както и до сега, ще продължите да мислите и работите целеустремено, да съзиждате и постигате победи, които безспорно ще ви носят удовлетворение. И като силни играчи е напълно възможно да срещате и силен отпор, за това внимавайте пред кого какво говорите, за да не последват провали и разочарования. Амбициозни сте и често се захващате с много неща едновременно, в чуждите очи сте силни и решително. Но това може да дистанцира от вас онези, които лишавате от внимание или пренебрегвате, заради по-важните си дела. Не бъдете излишно импулсивни и по-често си давайте почивка, дори от себе си. Използвайте интуицията си и не минавайте границите на възприемчивото за околните, за да не оставате неразбрани и после да страдате.

 Началото на юни е време през което може да покажете на какво сте способни, без да щадите себе си и онези, които изразяват съмнения във възможностите ви.

 За не семейните годината ще е благодатна и ще ги срещне с подходящия партньор, други ще положат начало на съвместно съжителство. Ако сте обвързани с брак ви очаква нов член във фамилията.

 Началото на година ще ви донесе неща, за които само сте си мечтали. Приемете ги като отплата за проявеното ви внимание, труд, грижи и безсънни нощи. В същото време не прибързвайте в делата си, особено през февруари, юни и октомври. Работете за постигане на вътрешно равновесие и душевен покой, не се и опитвайте да променяте никого. Доверявайте се повече на себе си и не търсете причини за разединения, напротив. Добронамерено работете и приобщавайте към себе си онези, които се нуждаят от добра дума, ласка и закрила. Оценете това което имате и го съхранете за бъдещето. Общувайте открито и насърчавайте към разкриване на повече добри страни от характера на събеседниците си.

 През март, август и декември бъдете по-внимателни във всичко, за да избегнете неприятности и изненади. Април е подходящ за пътувания, особено в чужбина.

 През 2021 година контролирайте емоциите и не решавайте спонтанно проблемите си, нито се впускайте в нови начинания, ако сте подвластни на вълнения.

 Често си давайте сметка за извървения път, това ще ви помага да сте в крак с времето и да отчитате пропуските си, ако има такива. Но е сигурно, че ще има и какво да ви радва. По-мъдри и уравновесени, ще напредвате в развитието си, не само интелектуално, но и духовно, работейки ефективно върху всичко, което за вас е важно. Познанството ви с известни хора ще ви носи придобивки, които не е задължително да са от материален характер.

 Свършената работа и силното ви присъствие ще подсилват усещането ви за независимост, което ще повишава само оценката и самочувствието ви.

 Първата половина на годината е период на усилена работа, но осъзната и с положителни резултати за вас. Постигнатото ще получи добра оценка, а вие ще останете доволни. Умората често ще създава предпоставки за раздразнение и дори конфликти, което не бива да допускате сред колегите и обкръжението си.

 Юни е важен за професионалното ви развитие  и бъдеще. Делата ви ще зависят най-вече от вас самите, за това обмисляйте действията си и по никакъв повод не се поддавайте на емоциите и чувствата си. Подготвяйте се внимателно и работете сърцата върху изпълнението на целите си.

 Бъдете гъвкави и работете не само в една посока, използвайте потенциала си и заложете на дългосрочни проекти, които ще ви носят добри дивиденти. Бъдете адаптивни и съумейте навреме да се пренастроите към промените, които изискват друга организация и подготовка. Ще ви привличат занимания, които ви носят сигурност и растеж в кариерата, каквито могат да са в търговската сфера, архитектурата, предприемачеството, банковото дело, недвижимите имоти, писаното слово, творческите професии и редица други, които са ви по сърце.

 При решаване на делови проблеми ще изпъквате с обмислени решения, уравновесени, взискателни и лоялни. За изпълнение на задачите си ще работите задълбочено и отговорно, понасяйки изпитания и излизайки победители в съревнование с колегите.

 Ще предпочитате да работите и сръчно ще отхвърляте задачите си, наместо да се суетите и да празнословите. Не е препоръчително да сменяте работното място, ако не сте осигурили друго, за да не останете за дълго време без работа.

 През януари, април, май, юли, септември и декември ще имате успехи в професионалната кариера. Юли ви носи материална стабилност и финансова независимост. Сделките с недвижими имоти през третото тримесечие ще са успешни, възможно е да получите и наследство. Не давайте пари на заем, защото няма да ги получите обратно.

 Слушайте интуицията си, освен, че ви сочи пътя към успеха, ви и помага да се предпазвате от нещата, които могат да ви провалят. Бъдете реалисти и добре разграничавайте мечтите от реалността, за да не попаднете в собствената си клопка.

 В здравословен план 2021 година няма да ви поднесе неприятни изненади. Ще се чувствате енергични и с хъс ще посрещате предизвикателствата, което често ще води до физическа и психическа преумора. От там и проблемите ви се очаква да са на нервна почва и стрес. Сами си налагайте ограничения и не стигайте до крайности в нищо. Главоболието и пристъпите на световъртеж, каквито могат да се появят, ще са поради сдържат гняв и поемане на чужди отговорности. Не очаквайте друг да се погрижи за отдиха ви, вземете нещата в свои ръце и правете това, което ви кара да се чувствате щастливи. Занимавайте се със спорт, фитнес, танци, йога, медитирайте, разхождайте се.

 Краката ви са сред най-уязвите места в организма ви, особено през зимните месеци, носете удобни обувки и не стойте дълго време изправени.

През пролетта ще се засили риска от мигрена или главоболие, проблеми с очите или черния дроб. Осигурете си почивка през лятото и през есента.

 Втората половина на годината здравето няма да ви създава голямо безпокойство, ще имате повече време и желание да се погрижите за себе си. През цялата година е важно движението, застоят ще ви се отразява неблагоприятно не само на здравето, но и на делата и самочувствието ви. Наложете си да живеете по-спокойно, не бъдете припрени и не се ядосвайте за щяло и нещяло.

 В отношенията с партньор и близките ви бъдете търпеливи и не си създавайте сами проблеми, като се ангажирате с отговорностите им в семейството. Радвайте се на хубавите моменти, когато сте заедно и благодарете на Съдбата за всичко, което имате. В случай, че желаете да се обвържете с брак, подходящите месеци са януари, март, май, юни, септември, ноември. Избягвайте изневерите, защото ще ви носят допълнителен стрес и са възможни раздели. Пренебрегвайки задълженията в семейството и близките си, няма да се чувствате щастливи, и обратно. Нормалните и хармонични отношения в семейството ви дават сигурност и ви правят щастливи. Добре преценявайте и не прибързвайте в изводите и решенията си. По-често казвайте „обичам те”, по-често се усмихвайте и се радвайте на живота