Телец – годишен

2021

2021година няма да е най-леката ви година в този живот, но предвид изпитанията ви до тук – ще се справите. Често ще се оказвате главното действащо лице в събитийността около вас и проблеми няма да липсват. По различни причини ще се оказвате от губещата страна на прекъснати или неизпълнени договори и сделки. Възможни са провали във финансови и икономически начинания, които ще водят до загуби на средства, приятелства и какво ли още не. Към тях могат да се добавят още и партньорства, разводи, раздели, загуба на позиции и авторитет. Не проявявайте своенравност, вслушвайте се в съветите на приятелите си, които ще се опитат да ви вразумят и помогнат. Не бъдете нехайни и недисциплинирани, за да не си навредите сами.

  Ще може да разчитате на късмета си около април и до средата на май, чрез който да спечелите от нещо. Възползвайте се максимално. Като цяло се нуждаете от самостоятелност, каквато всъщност не ви липсва и до сега, решителност, и най-вече освобождаване от ненужни неща. Ако успеете да преодолеете физически и психически тревожните си моменти, ще излезете по-силни и ще запазите целеустремеността си за дълъг период напред. Има няколко неща, които, ако ги спазвате, ще имате безусловни успехи и това са да бъдете честни, толерантни, и като не изтъквате недостатъците на другите на всяка цена. Добре е за знаете, че и да печелите доверие, ласкателство, вярност или финансова отплата, за всичко, което получавате трябва да давате. Ще заемате ролята на водачи или най-малкото ще бъдете забелязани в сфери, които изискват дисциплина, оригиналност, качество и високи стандарти. Творческите ви способности, новаторски и организационни умения ви правят неоценими в изпълнението на всичко важно, което предстои да се случи. Екипната работа ще ви се отдава, но няма да бъде по вкуса на всички ви, предвид на това, че по-трудно приемате заповеди

  По много обществени, политически, професионални и лични въпроси ще имате реалните възможности да усетите силата на момента, като насочите енергията си в правилната посока. Важно е да изберете подходящите хора, на които да може да се опрете. Не се ангажирайте с целия товар, разпределете ролите, като оставите за себе си водещата. Не отказвайте съвместни действия и насърчавайте инициативността на обкръжението си, вярвайте в способностите им, като им позволявате да се развиват. Силата ви ще се прояви в много посоки, но и враговете ви няма да останат безучастни. Обърнете специално внимание на въпроси, свързани с недвижимост, грижете се за изправността на документите си и търсете съвети на специалистите в бранша.

  През март се пригответе за битки, като не губите самообладание и действате с цялата си решителност в подходящия момент. Интуицията и сърцето, освен разума ще ви подскажат на кого може да се опрете в случай на нужда. Тайните ще бъдат разкрити, за това помислете преди да заложите на тях, могат да произтекат множество главоболия и трудности. С партньора и семейството си ще обсъждате идеи за пътуване, смяна на местоживеене или работа. Възможни са генерални промени.

  В много отношения проблемите ви са следствие от липсата на любов в живота ви, което всъщност е проблем на всички нас. Колкото по-навреме проумеем, че без любовта на близките си, на партньора и децата, на хората около нас трудно се живее, толкова по-добре. Всяко неразбиране води до отчуждаване, липса на средства и големи разходи. Но, ако носите любовта в сърцето си, проявленията й ще направят къщата ви пълна, а живота ви хубав.

  Времето през април и май ще използвате за решаване на натрупаните си проблеми, вземайки нови и надявам се верни решения. Ще се засилят деловите ви и търговски контакти, леченията ще са успешни. Работете за отпадане на ограниченията ви в интимен план, като открито споделяте с партньора си всичко, което ви създава притеснение. Пътуванията ще са полезни, особено, ако са свързани с посещение на роднини, във връзка с имотни въпроси и уреждане на финансови отношения. Последното изисква да преосмислите поведението си, като не оставяте впечатление за използвани манипулативни похвати. Следвайте законността и бъдете коректни, за да не понесете загуби и санкции. Лъжите ви ще бъдат разкрити.

  Юни е благодатен за работа, независимо дали работите за себе си или за други хора. Активността ви ще бъде възнаградена, името ви ще стане популярно и ще се стабилизирате финансово. Приемете като бонуси юридически и емоционални улеснения, каквито няма да липсват и чрез които ще напредвате по-бързо в уреждане на личните си въпроси. Търсещите работа ще имат шанс да намерят подходящата за тях. Вслушвайте се по-често в интуицията си и следвайте съветите на близките си. Разграничаването ви от нечии неправомерни действия ще ви предпази от грешки и нежелани последствия. Не правете компромиси със съвестта и морал си, за да не съжалявате горчиво. Не компенсирайте качеството в живота ви с количество от съмнително естество.

  През лятото заложете на контактите си, които ще ви изведат до по-добри нива. Ще постигате взаимно – изгодни договорености за бизнеса и в други, интересуващи ви направления. Обърнете внимание на поведението си, бъдете по-дружелюбни и уважителни към хората, които обичате и с които общувате.

  До средата на октомври привършете големите си проекти, като проявите по-голяма настойчивост за реализацията им. Трудностите ще преодолявате с подкрепата на приятели и хора, заинтересовани от финансовите ви постижения. Категоричността ви при отстояване на решенията ще определя и последващата ви заетост. За някои се очертава нова любов, която ще промени и социалния ви статус, предвид промяната в семейното ви положение.

  До края на годината ще продължите с промените започнати през есента. Ще работите и за подобряване на професионалното си и финансово положение, повишаване на квалификацията ви. Възможностите ви в бизнеса се увеличават. Пътуванията ще са успешни. Завишете самоконтрола си, за да не разрушите основите, върху които стоите в деловия или в личния си живот.

  През годината ще намерите за предизвикателно общуването си с представители на знаците Овен, Стрелец и Лъв. Връзката ви може да предизвика конфликти и страсти, кризи и драми, но ще се забавлявате подобаващо. С желанието си да властвате може да ги изкарате извън нерви от една страна, а от друга – постоянният ви страх да не изгубите свободата си може да ги подтикне към решения за раздяла с вас.

  Във връзката ви с представители на Водолей, Телец или Скорпион ще постигнете пълноценно изживяване, но за да бъде тя дълготрайна е нужно да погледнете отвъд сексуалните си желания.

  С представители от знаците Козирог, Близнаци или Дева ще откриете нов подход към чувственото и секса, заинтригуващ ви с разкрепостено мислене и поведение.

Критични периоди за вас през годината ще бъдат през: 26 – 28 януари, 22 – 24 февруари, 21 – 23 март, 18 – 20 април, 15 – 17 май, 12 – 14 юни, 9 – 11 юли, 5 – 7 август, 1-3 и 29 – 30 септември, 26 – 28 октомври, 23 – 25 ноември, 20 – 22 декември, когато е задължително да сте с повишено внимание към здравето си и всичко, което мислите и правите.

  Влажността на въздуха ще се отразява неблагоприятно на възпалителните и дегенеративни ставни заболявания. Оплакванията при хипертониците ще зачестяват, както и при страдащите от сенна хрема и алергия.

  През май – септември ще се чувствате относително по-добре, въпреки, че е възможно магнитните бури да повишат раздразнителността и главоболието ви